Canon cartridges

Bent u op zoek naar Canon cartridges voor uw printer. Bij ITHC hebben wij verschillende cartridges tot onze beschikking waardoor er altijd wel één voor uw printer bij zit. Heeft u een inktcartridge nodig, of toch liever een toner cartridge? Zwart of kleuren inkt? Wij hebben het allemaal.

Wanneer heeft u nieuwe Canon cartridges nodig?


Wanneer u nieuwe cartridges nodig heeft, geeft uw Canon printer dit aan. U kunt gerust nog een aantal pagina’s afdrukken, maar wacht niet te lang met bestellen van nieuwe inkt. Wanneer u te lang wacht met het vervangen van de cartridge kan de inkt opdrogen en de printkop verstopt raken.

Welke Canon cartridges heeft u nodig?

Het zoeken van passende cartridges voor uw Canon printer levert soms problemen op, want welke heeft u nodig? Gelukkig kunt u hier snel achter komen. In het zoekvenster bovenaan onze website kunt u uw printer merk invullen. De zoekmachine zoekt de juiste cartridge voor u uit. 

Ons huismerk cartridges

Bij ITHC verkopen wij huismerk cartridges. Wanneer u kiest voor ons huismerk, kunt u voor een lagere prijs genieten van een vollere cartridge met dezelfde kwaliteit als cartridges van originele merken. Onze huismerk cartridges zijn nieuw geproduceerd en volgens hoogwaardige kwaliteitsnormen. Ze zijn bijna identiek aan de originele cartridges en daarom ideaal om te kopen. Uw afdrukken komen er met het gebruik van onze huismerk cartridges hetzelfde uit als van originele cartridges en u kunt er ook meer pagina’s mee afdrukken. Wij raden u wel aan de cartridges binnen een jaar van aankoop te gebruiken voor de beste kwaliteit. Na een jaar kan door ouderdom de afdrukkwaliteit slechter worden. 

Wat als mijn Canon cartridge niet werkt?


Wanneer uw Canon cartridge niet werkt zoals het hoort te werken, kunt u contact met ons opnemen. In 90% van de gevallen kunnen wij het probleem verhelpen via de telefoon of e-mail. Als dit niet lukt geven wij u een vervangend product. Wij geven een levenslange garantie op de cartridges wanneer deze defect blijken te zijn.