Cartridge Brother

Op zoek naar Brother cartridges voor uw Brother printer? Bij ITHC hebben wij inktcartridges en tonercartridges van Brother tot onze beschikking waardoor er altijd wel één voor uw printer bij zit. 

Welke Brother cartridges heeft u nodig?

Op zoek gaan naar juiste cartridges voor uw Brother printer kan soms problemen opleveren. Gelukkig kunt u hier snel achter komen. In het zoekvenster bovenaan onze website kunt u uw printer merk invullen. De zoekmachine zoekt de juiste cartridge voor u uit. 

Wanneer heeft u nieuwe Brother cartridges nodig?


Wanneer uw Brother printer nieuwe cartridges nodig heeft, wordt dit aangegeven. De printer geeft een melding dat de inkt bijna op is. U kunt gerust nog een aantal pagina’s afdrukken, maar wacht niet te lang met het vervangen van uw cartridge. Wanneer u te lang wacht met het vervangen van de cartridge kan de inkt opdrogen en de printkop verstopt raken.

Wat als mijn Brother cartridge niet werkt?


Het kan soms gebeuren dat uw Brother cartridge niet werkt zoals het hoort te werken. U kunt dan altijd contact met ons opnemen. In 90% van de gevallen kunnen wij het probleem verhelpen via de telefoon of e-mail. Als het product defect blijkt te zijn, geven wij u een vervangend product. Wij geven levenslange garantie op de cartridges.

Ons huismerk cartridges

Bij ITHC kunt u ook kiezen voor onze huismerk cartridges. Wanneer u kiest voor ons huismerk, kunt u voor een lagere prijs genieten van een 100% gevulde cartridge wat de originele cartridges niet zijn. U kunt dus meer pagina’s afdrukken. Ook is ons huismerk kwalitatief even goed als de originele cartridges, want uw afdrukken komen er hetzelfde uit welke je ook kiest. Onze huismerk cartridges zijn nieuw geproduceerd en voldoen aan hoogwaardige kwaliteitsnormen. Ze zijn bijna identiek aan de originele cartridges en daarom ideaal om te kopen. Wij raden u wel aan de cartridges binnen een jaar van aankoop te gebruiken voor de beste kwaliteit. Na een jaar kan door ouderdom of temperatuurverschillen de afdrukkwaliteit slechter worden.