Toner kopen 

Wanneer u een laserprinter heeft, zal u eens in de zoveel tijd een nieuwe toner moeten kopen. Bij ITHC kunt u super voordelig en gemakkelijk de juiste toner kopen. Bij ITHC kunt u de meest voordelige printbenodigdheden aanschaffen! 

Toner kopen voor uw printer

Niet alle toners zijn geschikt voor iedere printer. Als u een toner gaat kopen, is het belangrijk dat u goed controleert of deze wel geschikt is voor uw printer. Bij ITHC is dit heel gemakkelijk voor u. In het keuzemenu aan de linkerkant vindt u de tonercartridges. Hierna is het belangrijk dat u het juiste merk kiest. De toners zijn niet geschikt voor alle merken. Wanneer u eenmaal uw toner heeft gekozen, is het ten slotte nog belangrijk dat u controleert of het juiste typenummer erbij staat. Uw typenummer kunt u vinden op uw printer, deze moet dan vermeldt staan bij de toner die u wilt kopen! Met deze stappen weet u zeker dat u de juiste toner gaat kopen! Ook kunt u ervoor kiezen om de naam van uw printer in te typen op de zoekbalk, dan verschijnen alle opties die geschikt zijn voor uw printer. 

Toner kopen bij ITHC

Bij ITHC kunt u de meest voordelige toners kopen. Het huismerk van ITHC voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. De afdrukken van de huismerk toners komen er nagenoeg net zo uit te zien als de originele cartridges. Er zitten zelfs nog twee grote voordelen aan. Door uw toner te kopen van het huismerk van ITHC, bent u veel voordeliger uit dan als u de toner koopt bij het originele merk. Daarnaast kan ITHC de cartridges 100% vullen, dit betekent dat u meer afdrukken kunt maken. Ook voor onderhoud en ondersteuning aan uw printer kunt u terecht bij ITHC. 

Bent u enthousiast en wilt u uw toner kopen bij ITHC? Kijk dan snel verder bij de categorieën en vind uw juist cartridge. Komt u er niet uit? Neem dan contact op of kom langs in de winkel in Hengelo.